Szolgáltatás Kirándulások TAXI Siófok

Taxi szolgáltatásunknak köszönhetően tapasztalt, professzionális sofőrök állnak rendelkezésére akár egy egész napos kiránduláshoz!

Egyedi kívánságok a kirándulás megvalósítására a TAXI Siófok a legjobb választás! Tervezze meg családjával, barátaival a kirándulási útvonalat és mi profi sofőrt biztosítva akár egész napos vagy több napos rendelkezésre állás mellett vállaljuk a szolgáltatást.

Legyen szó erdélyi utazásról vagy belföldi kirándulásról mi garantáljuk az utazáshoz a kényelmet. Személyszállítást vállalunk modern, klimatizált Mercedes kisbuszainkkal országosan illetve a Balaton partján és vonzáskörzetében rendezvényekre, bortúrákra, esküvőkre családi, baráti társaságok részére.

taxirendelés Siófok

Taxi kiállás 5-15 perc

Siófokról érkező megrendeléseinket 5-10 percen belül teljesítjük, Siófok közvetlen vonzáskörzetéből érkező megrendelések esetén 10-15 percet vesz igénybe.

tovább...

Reptéri transzfer Siófok Budapest

Reptéri transzfer

Repülőtéri személyszállítás vállalkozásunkkal már 15 éve! Utazzon kényelmesen és biztonságban a siófoki taxi járműveivel Budapest, Bécs, Sármellék, Graz.

tovább...

sofőrszolgálat Siófok

Sofőrszolgálat

A Siófoki Taxi sofőrjeire nyugodtan rábízhatja a hazautat, nálunk csakis balesetmentesen közlekedő sofőrök dolgoznak! Diszkréció és profizmus!

tovább...

Taxi Siófok Önökért

Önökért vagyunk!

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, és fejleszti szolgáltatásainak körét és minőségét. Biztosan állíthatjuk, hogy az általunk megcélzott irány egybeesik az Ön elvárásaival.

tovább...

qrcode TAXI Siófok

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

tovább...

Taxi Siófok © 2010 Minden Jog Fenntartva. Weboldal Siófoki Taxi