Taxi Hírek

Siófok, utazás, taxi hírek

ORIGO címkék - taxi

ORIGO címkék - taxi

Taxi hírek HírStart

Taxi hírek Főtaxi

Utazás friss hírköteg

Utazás friss hírköteg
 • Októberben jön az ötödik Somlói Juhfark Ünnep
  Ötödik alkalommal kerül megrendezésre az immár hagyományosnak minősülő Somlói Juhfark Ünnep október 17-én, szombaton. A Nagy-Somlói borvidék ikonikus szőlőfajtája, a juhfark változatos arcait ismerhetik meg a helyi borászok összefogásával meghirdetett 5. Somlói Juhfark Ünnep látogatói október 17-én Somlójenőn. A Somló különleges, vulkanikus talajáv
 • Öt csendes, balatoni kávézó, ahol áthangolódhatsz az őszre
  A kávénak számos jótékony hatása van, például csökkenti bizonyos rákfajták kialakulásának kockázatát, megakadályozza a 2-es típusú diabéteszt, csökkenti az Alzheimer-kór kifejlődésének esélyét és egyes kutatások szerint akár segíthet tovább élni. A kávézás kultúrája azonban messze túlmutat az aromás fekete ital fogyasztásán, már hosszú idők óta a k
 • Búcsúzott a Balatonfüred a férfi kézilabda Európa-ligától
  A Balatonfüredi KSE 23-22-re kikapott a szlovén RK Trimo Trebnje vendégeként a férfi kézilabda Európa-liga-selejtező második fordulójában, kedden Novo Mestóban. A vendégektől Petar Topic és Pulay Gábor hiányzott sérülés miatt, a hazaiaknál viszont pályán volt a világbajnoki bronzérmes balszélső, a frissen igazolt Darko Cingesar. Az első perc végén
 • Ökoturisztikai látogatóközpont épült Lábatlanon
  Lábatlanon 290 millió forintos beruházással elkészült a település és környéke ipartörténetét és természeti értékeit bemutató ökoturisztikai látogatóközpont.
 • Népegészségügyi Központ: a medencék vizében nem életképes a koronavírus
  Megkérdeztük a Nemzeti Népegészségügyi Központot, hogy van-e, vagy várható-e bármilyen változás a fürdők látogatásával kapcsolatban.
 • Olcsóbban vonatozhatunk a Balatonra szeptember 28-tól
  Szeptember 28-tól több dunántúli vasútvonalon is új menetrend és tarifa lépett életbe, a Balatonhoz is kedvezőbb jegyáron utazhatunk.
 • Őszi menetrendre váltottak a Bahart hajói
  Az őszi időszámítás szerint már csak szombaton és vasárnap, valamint október 23-án közlekednek a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) járatai. A társaság a honlapján az alábbiakról tájékoztat:  Őszi hétvégéken és ünnepnapon közlekedő településeket összekötő menetrendi hajójáratok (2020.10.03-04., 10-11., 17-18. és 23-25.) Siófokról Balatonfüreden át Tih
 • Állami segítséget kérnek a hazai fürdők
  A Magyar Fürdőszövetség a 18 ezer munkavállalót foglalkoztató és 95-100 milliárd forint közötti forgalmat generáló hazai fürdőágazat képviseletében Magyarország Kormányának azonnali intézkedését kezdeményezi.
 • Zseniális áttörés: először azonosítottak a kutatók egy Naprendszeren kívüli bolygót
  Amerikai és kínai kutatóknak elsőként sikerült extragalaktikus, vagyis Tejútrendszeren kívüli bolygóra utaló bizonyítékokat találni.
 • A matrjoska-kilátó és a vak herceg menedéke
  Fantasztikus természeti látnivalókra felfűzött túraútvonalak, évezredes műemlékek és gazdag népi hagyományok várják a Kelet-Mecsek turistáit. A gyönyörű vidékre a Baranya Megyei Önkormányzat invitálja sajtóanyagában a látogatót.

Taxi hírek Totalcar

taxirendelés Siófok

Taxi kiállás 5-15 perc

Siófokról érkező megrendeléseinket 5-10 percen belül teljesítjük, Siófok közvetlen vonzáskörzetéből érkező megrendelések esetén 10-15 percet vesz igénybe.

tovább...

Reptéri transzfer Siófok Budapest

Reptéri transzfer

Repülőtéri személyszállítás vállalkozásunkkal már 15 éve! Utazzon kényelmesen és biztonságban a siófoki taxi járműveivel Budapest, Bécs, Sármellék, Graz.

tovább...

sofőrszolgálat Siófok

Sofőrszolgálat

A Siófoki Taxi sofőrjeire nyugodtan rábízhatja a hazautat, nálunk csakis balesetmentesen közlekedő sofőrök dolgoznak! Diszkréció és profizmus!

tovább...

Taxi Siófok Önökért

Önökért vagyunk!

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, és fejleszti szolgáltatásainak körét és minőségét. Biztosan állíthatjuk, hogy az általunk megcélzott irány egybeesik az Ön elvárásaival.

tovább...

qrcode TAXI Siófok

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

tovább...

Taxi Siófok © 2010 Minden Jog Fenntartva. Weboldal Siófoki Taxi