Taxi Hírek

Siófok, utazás, taxi hírek

ORIGO címkék - taxi

ORIGO címkék - taxi

Taxi hírek HírStart

Taxi hírek Főtaxi

Utazás friss hírköteg

Utazás friss hírköteg
 • Visszatér Mikulás-falva a máltai Vallettára
  A vallettai Triton teret idén karácsonykor is Mikulás-falva veszi birtokba.
 • A legjobb programok az őszi szünetre a fővárosban
  Javában zajlik az őszi szünet, és még hol a vége?! A szülők és nagyszülők sokszor érezhetik, hogy kifogytak az ötletekből, így mutatunk pár szuper budapesti programot, ahol jól szórakozhatnak a kicsik és a nagyok.
 • Újabb beutazási részletszabályokat ismertetett az USA
  A november 8-i határnyitás előtt további részletek derültek ki az Egyesült Államok beutazási szabályaiból. Később kiderült, hogy az uniós Covid-igazolványt is elfogadják igazolásként.
 • Sok biciklis vagonnal készül az őszi szünetre a MÁV
  Megnöveli a kerékpárszállító vagonok számát a MÁV-Start az őszi szünetre készülve. Idén már a 120 ezret is meghaladta a túrajeggyel közlekedő, kerékpáros utasok száma. A vasúttársaság a legnépszerűbb úti célok, vagyis a Balaton, a Velencei-tó és a Dunakanyar mellett négy különleges térség, a Tisza-tó, a Zemplén, a Bakony és a Bükk látogatását ajánl
 • „Vidd haza a szemeted!”- kampány
  „Vidd haza a szemeted!” – ezzel az elnevezéssel indított szemléletformáló kampányt a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. Ennek részeként megszüntette a társaság Debrecen közelében, a Panoráma út melletti Fancsikai pihenőnél levő hulladékgyűjtőket, és később több helyről is eltávolítja a tárolókat. Az erdőterületeken figyelemfelhívó táblákat is elhelye
 • Közeleg a balatoni dugók vége?
  A 8-as négysávosítása és a 82-essel történő összekapcsolása mellett a jövőbeli tervek között szerepel egy gyulafirátóti elkerülő megépítése és a Füredi és Pápai utak csomópontjait összekötő szakasz szélesítése is Veszprémben – írja a vehir.hu. Gazdasági törekvések kapcsán évek óta visszatérő felvetés az úthálózat fejlesztése, elsősorban a 8-as szám
 • Kirándulási tippek az őszi szünetre
  Kellemes őszi idővel indult az őszi szünet, érdemes ezt kiélvezni és minél többet a szabadban tartózkodni a gyerkőcökkel együtt. Ehhez hoztam most néhány ötletet, amivel olcsóbban megúszható vagy még szebbé tehető a családi kiruccanás, a közös
 • Már vízen is felfedezhető Mosonmagyaróvár
  Tíz új kiszállási lehetőség készült.
 • Ez a világ legkisebb lakott szigete – Elég egy rossz lépés, és már úszol is
  A szigeten nincs is más, mint egy terebélyes fa, egy imádni való házikó és egy aprócska strand.
 • Lélegzetelállító lett Nyíregyháza legújabb látványossága
  A Sóstógyógyfürdőn egyelőre próbaüzemben működő szökőkút Európában is ritkán látott, dinamikus vízképet képes megjeleníteni.

Taxi hírek Totalcar

taxirendelés Siófok

Taxi kiállás 5-15 perc

Siófokról érkező megrendeléseinket 5-10 percen belül teljesítjük, Siófok közvetlen vonzáskörzetéből érkező megrendelések esetén 10-15 percet vesz igénybe.

tovább...

Reptéri transzfer Siófok Budapest

Reptéri transzfer

Repülőtéri személyszállítás vállalkozásunkkal már 15 éve! Utazzon kényelmesen és biztonságban a siófoki taxi járműveivel Budapest, Bécs, Sármellék, Graz.

tovább...

sofőrszolgálat Siófok

Sofőrszolgálat

A Siófoki Taxi sofőrjeire nyugodtan rábízhatja a hazautat, nálunk csakis balesetmentesen közlekedő sofőrök dolgoznak! Diszkréció és profizmus!

tovább...

Taxi Siófok Önökért

Önökért vagyunk!

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, és fejleszti szolgáltatásainak körét és minőségét. Biztosan állíthatjuk, hogy az általunk megcélzott irány egybeesik az Ön elvárásaival.

tovább...

qrcode TAXI Siófok

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

tovább...

Taxi Siófok © 2010 Minden Jog Fenntartva. Weboldal Siófoki Taxi