Taxi Hírek

Siófok, utazás, taxi hírek

ORIGO címkék - taxi

ORIGO címkék - taxi
 • Mit ad a drágább pesti taxi?
  Több mint harmadával drágult a taxi idén május 9-től Budapesten, miközben a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint a budapesti taxik hatósági árainak jelentős emelése helyett a verseny élénkítése előnyösebb megoldás lett volna. A pesti taxi nagyon drága, ráadásul egyre rosszabb: például előre lassan lehetetlen rendelni. 
 • Hatalmasat bukott Elon Musk, megelőzték a kínaiak
  Peking egy részén már róhatják az utakat az önvezető taxik. Igaz, személyzetnek még ülnie kell az autókban, de a vezetésbe nem avatkoznak bele, és hónapokon belül már rájuk sem lesz szükség. Eközben Elon Musk még mindig ígérget az Tesla robotaxikkal kapcsolatban.
 • Mától aranyáron taxizik az egész ország
  Az elmúlt 24 év alatt a mostanival együtt 3 tarifaemelés volt, amelyek közül az idei a legjelentőségteljesebb: 35%-kal kell majd többet fizetnünk egy-egy fuvarért.  
 • Elképesztő felvétel: elütötte haragosát egy taxis Budapesten (18+)
  Nem sok hiányzott ahhoz, hogy végzetes legyen az a manőver, amellyel egy taxis akart ráijeszteni haragosára. A sofőr ráhúzta a kormányt a gyalogosra, akit elsodort, majd az autójával továbbhajtott.
 • Döbbenet, hogy mit hagyott egy utas a budapesti taxiban
  Nem példa nélküli, hogy egy utas elhagy valamit a taxiban, vagy akár a buszon. Az viszont, amit nemrég felejtett a kocsiban valaki, igen meglepő. 
 • Már a lakosság is ismerkedhet a légi taxikkal és a csomagszállító drónokkal
  Nagy-Britannia egyik városában, Coventry-ben, egy mini repülőtéren olyan üzemképes központot mutatnak be, ahol az érdeklődők megtekinthetik, hogyan működnek a vertikálisan le- és felszálló elektromos járművek (eVTOL), illetve az önvezető teherszállító drónok. A BBC cikke szerint a légi taxik még nem kapták meg a kormányzati engedélyt, de a repülő autók életnagyságú modelljét mindenki megtekintheti a helyszínen.
 • Jöhetnek az önvezető taxik a kínai városokban
  Kínában először kapott taxiengedélyt egy önvezető autókat gyártó vállalat. A vasárnapi döntés nyomán a Pony.ai nevű startup 100 autója állhat forgalomba.
 • Összeverekedett két nő egy taxi miatt, az egyik tangában dulakodott - videó
  Elképesztő jelenetet vettek fel mobillal Angliában, két - vélhetően már nem teljesen józan - nő verte össze egymást egy taxi miatt. A felvételen látszik, hogy a kapucnis nő helyzeti előnyben van, már benn az autóban, és próbálja rácsapni az autó ajtaját a világos dzsekis lányra. Utána arcon is rúgja, majd a betolakodót, aki négykézláb van, odaszorítja az ajtóhoz. Eztán folytatódik a dulakodás a két kocsi között, végül a földre esnek, ott verekednek tovább. 
 • Hosszú Katinka különleges fotói meghódították az internetet
  A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka jelenleg Thaiföldön edzőtáborozik. A kemény edzések mellett azért a kikapcsolódásra is jut ideje a világklasszis sportolónak, aki legutóbbi bejegyzésében megmutatta a követőinek, milyen különlegesek a taxik Thaiföldön.
 • Itt a világ első négyüléses repülő taxija

Taxi hírek HírStart

Taxi hírek Főtaxi

Utazás friss hírköteg

Utazás friss hírköteg

Taxi hírek Totalcar

taxirendelés Siófok

Taxi kiállás 5-15 perc

Siófokról érkező megrendeléseinket 5-10 percen belül teljesítjük, Siófok közvetlen vonzáskörzetéből érkező megrendelések esetén 10-15 percet vesz igénybe.

tovább...

Reptéri transzfer Siófok Budapest

Reptéri transzfer

Repülőtéri személyszállítás vállalkozásunkkal már 15 éve! Utazzon kényelmesen és biztonságban a siófoki taxi járműveivel Budapest, Bécs, Sármellék, Graz.

tovább...

sofőrszolgálat Siófok

Sofőrszolgálat

A Siófoki Taxi sofőrjeire nyugodtan rábízhatja a hazautat, nálunk csakis balesetmentesen közlekedő sofőrök dolgoznak! Diszkréció és profizmus!

tovább...

Taxi Siófok Önökért

Önökért vagyunk!

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, és fejleszti szolgáltatásainak körét és minőségét. Biztosan állíthatjuk, hogy az általunk megcélzott irány egybeesik az Ön elvárásaival.

tovább...

qrcode TAXI Siófok

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

tovább...

Taxi Siófok © 2010 Minden Jog Fenntartva. Weboldal Siófoki Taxi