Taxi Hírek

Siófok, utazás, taxi hírek

ORIGO címkék - taxi

ORIGO címkék - taxi
 • Ötmillió dollárt veszít naponta a General Motors az önvezető fuvarszolgáltatásán
  Az utasok nem bíznak az önvezető taxikban, ami a General Motors (GM) amerikai vállalatnak eddig több mint 5 milliárd dollárjába került. Azonban nem ez az egyetlen oka annak, hogy az autóipari óriáscég napi 5 millió dollárt veszít.
 • Kormányinfó: kiderült, kik vásárolhatják továbbra is 480 forintért a benzint
  A szombaton 11 órakor tartott Kormányinfón Gulyás Gergely a többek között a benzinárakkal kapcsolatban tett bejelentést. 
 • A németek világbajnok kapusa botrányosan kevés jutalmat adott egy taxisnak, aki megtalálta a pénztárcáját
  A Bayern München világbajnok kapusa, Manuel Neuer felháborítóan alacsony jutalmat adott annak a taxisnak, aki visszadta a német focista elveszett pénztárcáját.
 • Önkormányzati taxikártya családi használatra
  Felesége és lánya is többször használták az önkormányzati taxikártyát Nemes Lászlónál. Pesterzsébet Gyurcsány-párti alpolgármestere neve alatt és az adófizetők számlájára azonban nemcsak ők, hanem a kerület egyik külsős informatikusa, adatkezelője és ismeretlen nők is utazhattak - írja az adatradar.hu.
 • Űrhajósoknak hiszik magukat a hongkongi taxisok
  Elege van a hatóságnak, kettőre korlátozná a műszerfalra aggatható kütyük számát.
 • De miért van annyi baj a taxikkal?
  Miközben májusban a harmadával nőttek a taxisok árai, maga a szolgáltatás cseppet sem változott, sőt nagyon sok esetben a korábbi, magasnak egyáltalán nem nevezhető szintet is sok esetben alulmúlják.  Már, ha egyáltalán hozzá lehet jutni egy autóhoz. Nagyon sokszor egyáltalán nem lehet rendelni, vagy akár több óra, mire megérkezik. Mi egy átlagos hétköznap próbáltunk taxit hívni. Közel negyven perc volt, amire beülhettünk volna. Az idős taxisok abbahagyták, a fiatalabbak pedig néhány óra alatt, a magasabb árakkal hamar összeszedik, azt, ami aznapra kell nekik, és utána már nem dolgoznak tovább. Karácsony Gergelyék - még a háborús infláció előtt eldöntött - áremelése semmi jót nem hozott. Információink szerint ez alapvetően budapesti probléma. Győrben vagy Debrecenben például normálisan működik a taxizás. Dehát mégis, mit tudnak Karácsonyék elfogadhatóan megszervezni? Ha vicceskedni akarnánk, azt válaszolhatnánk: kizárólag az elviselhetetlen dugókat.
 • Titokzatos körülmények között, egy helyen álltak le a robottaxik egy városban
  Alig pár nappal azután, hogy elindult a Cruise önvezető taxijainak fizetős szolgáltatása San Franciscóban, furcsa körülmények között leállt a szolgáltatás pár órára a múlt héten. Ráadásul nem először történt meg.
 • Kigyulladt egy taxi a kánikulában Budapesten - videó
  Egy taxi motortere gyulladt ki a belvárosban, amikor a hőségben felforrt a hűtővíz - írja a Ripost.
 • Sáfrány Emese kiakadt: 40 percet vártak a taxira a tűző napon
  Sáfrány Emese Instagram-történetben fakadt ki, miután nem olyan autó érkezett, amilyet kért, ráadásul 40 percet kellett várnia kisfiával a tűző napon. A taxis ezen felül fix 9000 forintért akarta őket elvinni a megadott címre.
 • Felvétel készült a taxisról, aki paprikaspray-vel fújt le egy sofőrt a Lánchídnál
  Ámokfutást rendezett egy budapesti taxis a Lánchídon, és a Clark Ádám térnél. Már a hídon vitába bonyolódott egy másik autóssal, a Lánchíd pesti felhajtójánál, a besorolásnál támadt gondjuk. A taxisnak emiatt "elgurult a gyógyszere" és balról, szabálytalanul megpróbálta megelőzni a másik autót a zebra előtt.

Taxi hírek HírStart

Taxi hírek Főtaxi

Utazás friss hírköteg

Utazás friss hírköteg

Taxi hírek Totalcar

taxirendelés Siófok

Taxi kiállás 5-15 perc

Siófokról érkező megrendeléseinket 5-10 percen belül teljesítjük, Siófok közvetlen vonzáskörzetéből érkező megrendelések esetén 10-15 percet vesz igénybe.

tovább...

Reptéri transzfer Siófok Budapest

Reptéri transzfer

Repülőtéri személyszállítás vállalkozásunkkal már 15 éve! Utazzon kényelmesen és biztonságban a siófoki taxi járműveivel Budapest, Bécs, Sármellék, Graz.

tovább...

sofőrszolgálat Siófok

Sofőrszolgálat

A Siófoki Taxi sofőrjeire nyugodtan rábízhatja a hazautat, nálunk csakis balesetmentesen közlekedő sofőrök dolgoznak! Diszkréció és profizmus!

tovább...

Taxi Siófok Önökért

Önökért vagyunk!

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, és fejleszti szolgáltatásainak körét és minőségét. Biztosan állíthatjuk, hogy az általunk megcélzott irány egybeesik az Ön elvárásaival.

tovább...

qrcode TAXI Siófok

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

tovább...

Taxi Siófok © 2010 Minden Jog Fenntartva. Weboldal Siófoki Taxi