Taxi Hírek

Siófok, utazás, taxi hírek

ORIGO címkék - taxi

ORIGO címkék - taxi

Taxi hírek HírStart

Taxi hírek Főtaxi

Utazás friss hírköteg

Utazás friss hírköteg
 • Rendeletet hoztak: Nincs helye a sztrájknak a légi irányítóknál
  A szervezkedés után nem sokkal már megjelent a rendelet, ami a veszélyhelyzet végéig érvényben marad, és kimondja: nincs helye a sztrájknak a légi irányítóknál.
 • Ötmilliárdos támogatás koncertekre, rendezvényekre
  Közel ötmilliárd forint vissza nem térítendő támogatáshoz juthat 356 koncert- és rendezvénysorozat a kormány támogatásával. A Magyar Turisztikai Ügynökség közreműködésével 2021. augusztus és október között 40 nagyvárosi, 216 kisvárosi koncert és 100 falunap valósulhat meg országszerte. A támogatást a Közösségi Élet Újraindításáért Felelős Operatív
 • Újra lehet fürdeni a Velencei-tóban
  Ismét megnyithat a Velencei-tónál az a négy strand, amelynek a működési engedélyét a víz minősége miatt a múlt héten felfüggesztették.
 • 9 új helyszínnel bővült az Unesco világörökségi listája
  Kilenc új helyszínt - köztük a madridi Prado múzeumot ölelő kulturális térséget, európai fürdővárosokat és a kínai Kanton történelmi városrészét - vett fel a világörökségi listára az UNESCO világörökségi bizottsága a kínai Fucsouban zajló tanácskozásán.
 • Részben visszaállította a résidőszabályt az Európai Bizottság
  A téli menetrendi időszaktól a légitársaságoknak a birtokukban lévő résidők felét kell majd használniuk ahhoz, hogy megtarthassák a repülőtéri leszállási jogosultságaikat.
 • Ezek a MÁV büfékocsik hivatalos árai
  Mutatjuk, milyen összegekkel is találkozhat az utazó a  MÁV Balatonra, valamint a horvátországi Splitbe közlekedő járatain, ha a büfékocsiban, étkezőkocsiban szeretne enni. 
 • 87 ezren buliztak a debreceni Nagyerdőben
  Négy nap alatt több mint 87 ezren látogattak el a debreceni Nagyerdőbe a 13. Campus Fesztiválra. A fesztivál záróközleménye szerint a legtöbben Majka és Curtis koncertjére voltak kíváncsiak, nézőszámban pedig a pénteki nap volt a csúcspont. “Alapvetően elégedettek lehetünk, az idei év nem a rekorddöntögetésről szólt. Két év után végre szervezhettün
 • Krétáról még a járvány sem tántorítja el a turistákat
  Óvatosan nyitott a mediterrán állam, az utazók szintén megfontoltak. Ennek ellenére folyamatosan érkeznek a turisták a legnagyobb görög szigetre.
 • Újra csobban az ország, jön a Strandok éjszakája
  A Zalakarosi Fürdőben tart a legtovább a rendezvény, egészen hajnali 3 óráig.
 • Előkelő helyen végzett a MÁV-Start az európai kerékpárosbarát vasutak között
  A MÁV-Start a 4. helyezést érte el az Európai Kerékpáros Szövetség (European Cyclist Federation) 2020-as, egész Európát átfogó vizsgálatában, amely kerékpárosbarát szempontok alapján rangsorolt a kontinensen 69 vasúttársaságot, azt vizsgálva, mennyire egyszerű a kerékpáros közlekedés vonattal – közölte a vasúttársaság az MTI-vel pénteken. Hozzátett

Taxi hírek Totalcar

taxirendelés Siófok

Taxi kiállás 5-15 perc

Siófokról érkező megrendeléseinket 5-10 percen belül teljesítjük, Siófok közvetlen vonzáskörzetéből érkező megrendelések esetén 10-15 percet vesz igénybe.

tovább...

Reptéri transzfer Siófok Budapest

Reptéri transzfer

Repülőtéri személyszállítás vállalkozásunkkal már 15 éve! Utazzon kényelmesen és biztonságban a siófoki taxi járműveivel Budapest, Bécs, Sármellék, Graz.

tovább...

sofőrszolgálat Siófok

Sofőrszolgálat

A Siófoki Taxi sofőrjeire nyugodtan rábízhatja a hazautat, nálunk csakis balesetmentesen közlekedő sofőrök dolgoznak! Diszkréció és profizmus!

tovább...

Taxi Siófok Önökért

Önökért vagyunk!

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, és fejleszti szolgáltatásainak körét és minőségét. Biztosan állíthatjuk, hogy az általunk megcélzott irány egybeesik az Ön elvárásaival.

tovább...

qrcode TAXI Siófok

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

tovább...

Taxi Siófok © 2010 Minden Jog Fenntartva. Weboldal Siófoki Taxi