Szolgáltatás - TAXI Személyszállítás cégeknek

Minibusz bérlés cégeknek - szerződéses járatok, különjáratokat vezetőknek, intézményeknek, cégeknek, magánszemélyeknek.

Szerződéses taxi cégeknek, szerződéses transzfer ajánlat cégeknek és utazási irodáknak - Siófoki Taxi és Transzfer egész évben. Legyen szó egész éves vagy alkalmi személyszállításról a TAXI Siófok magasan képzett sőfőrökkel áll rendelkezésére.

Vállalkozásunk 10 éve bonyolítja multicégek felső vezetőinek szállítását a Hungaroring Forma 1-es versenyei alatt Budapest és Mogyoród közt melyet büszkén kiemelt referenciaként tartunk számon!

taxirendelés Siófok

Taxi kiállás 5-15 perc

Siófokról érkező megrendeléseinket 5-10 percen belül teljesítjük, Siófok közvetlen vonzáskörzetéből érkező megrendelések esetén 10-15 percet vesz igénybe.

tovább...

Reptéri transzfer Siófok Budapest

Reptéri transzfer

Repülőtéri személyszállítás vállalkozásunkkal már 15 éve! Utazzon kényelmesen és biztonságban a siófoki taxi járműveivel Budapest, Bécs, Sármellék, Graz.

tovább...

sofőrszolgálat Siófok

Sofőrszolgálat

A Siófoki Taxi sofőrjeire nyugodtan rábízhatja a hazautat, nálunk csakis balesetmentesen közlekedő sofőrök dolgoznak! Diszkréció és profizmus!

tovább...

Taxi Siófok Önökért

Önökért vagyunk!

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, és fejleszti szolgáltatásainak körét és minőségét. Biztosan állíthatjuk, hogy az általunk megcélzott irány egybeesik az Ön elvárásaival.

tovább...

qrcode TAXI Siófok

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

tovább...

Taxi Siófok © 2010 Minden Jog Fenntartva. Weboldal Siófoki Taxi