Szolgáltatás - Minibusz Taxi Siófok

Kényelmes és gyors háztól-házig transzfer kedvező áron Siófokon!

Mercedes Taxi Minibuszok a Siófoki Taxi szolgálatában! Maximális kényelem, személyre szabott szolgáltatások, vidéki és külföldi utak, budapesti reptéri transzferek. Ne érje be kevesebbel a pénzéért válassza a minőségi utazást és kényelmet! 6+1 személyes Mercedes kisbuszaink igényes felszereléssel, légkondícionált környezettel, wifivel várja utasait.

20 éves tapasztalattal rendelkezünk a minibusz taxi, kisbusz taxi, buszbérlés, személyszállítás területén. Keressen bennünket bizalommal!

taxirendelés Siófok

Taxi kiállás 5-15 perc

Siófokról érkező megrendeléseinket 5-10 percen belül teljesítjük, Siófok közvetlen vonzáskörzetéből érkező megrendelések esetén 10-15 percet vesz igénybe.

tovább...

Reptéri transzfer Siófok Budapest

Reptéri transzfer

Repülőtéri személyszállítás vállalkozásunkkal már 15 éve! Utazzon kényelmesen és biztonságban a siófoki taxi járműveivel Budapest, Bécs, Sármellék, Graz.

tovább...

sofőrszolgálat Siófok

Sofőrszolgálat

A Siófoki Taxi sofőrjeire nyugodtan rábízhatja a hazautat, nálunk csakis balesetmentesen közlekedő sofőrök dolgoznak! Diszkréció és profizmus!

tovább...

Taxi Siófok Önökért

Önökért vagyunk!

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, és fejleszti szolgáltatásainak körét és minőségét. Biztosan állíthatjuk, hogy az általunk megcélzott irány egybeesik az Ön elvárásaival.

tovább...

qrcode TAXI Siófok

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

tovább...

Taxi Siófok © 2010 Minden Jog Fenntartva. Weboldal Siófoki Taxi