Szolgáltatás Reptéri Transzfer Siófok Budapest

Ferihegyre utazna Siófokról? Hívjon még ma. Reptér transzfer fix áron

Ha nyaralni vagy csak utazni indul repülővel reptéri transzfer szolgáltatáshoz válassza a Siófoki TAXI-t! Minden esetben - akár hajnalban - sofőrünk pontosan érkezik, hogy időben indulhassanak a reptérre a késés nélküli csekkoláshoz. Hazaérkezéskor is állunk rendelkezésére igény esetén! Sofőrünk névtáblával várja Önt az érkezési terminálban, bepakolja csomagjait és Ön kényelmesen indulhat haza a Mercedes Minibusz által nyújtott kényelemben.

Számos visszatérő ügyfelünk van akikre büszkék vagyunk, akik tudják hogy velünk valóban élmény és kényelmes az utazás.

taxirendelés Siófok

Taxi kiállás 5-15 perc

Siófokról érkező megrendeléseinket 5-10 percen belül teljesítjük, Siófok közvetlen vonzáskörzetéből érkező megrendelések esetén 10-15 percet vesz igénybe.

tovább...

Reptéri transzfer Siófok Budapest

Reptéri transzfer

Repülőtéri személyszállítás vállalkozásunkkal már 15 éve! Utazzon kényelmesen és biztonságban a siófoki taxi járműveivel Budapest, Bécs, Sármellék, Graz.

tovább...

sofőrszolgálat Siófok

Sofőrszolgálat

A Siófoki Taxi sofőrjeire nyugodtan rábízhatja a hazautat, nálunk csakis balesetmentesen közlekedő sofőrök dolgoznak! Diszkréció és profizmus!

tovább...

Taxi Siófok Önökért

Önökért vagyunk!

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, és fejleszti szolgáltatásainak körét és minőségét. Biztosan állíthatjuk, hogy az általunk megcélzott irány egybeesik az Ön elvárásaival.

tovább...

qrcode TAXI Siófok

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

tovább...

Taxi Siófok © 2010 Minden Jog Fenntartva. Weboldal Siófoki Taxi