Szolgáltatás TAXI Siófok

Személytaxi szolgáltatás Siófokon és környékén

A TAXI Siófok a legszélesebb körű lakossági igényeket felmérve nagy, kényelmes, klimatizált gépjárművekkel áll ügyfelei rendelkézésre de ezen kívül igény esetén kombi taxikkal és taxi minibuszokkal is fel tud vonulni. Számunkra fontos a gyors precíz ügyfélkapcsolat így 0-24 állunk az Önök rendelkezésére. A városi Taxi Siófok célja megőrizni utasai bizalmát, alkalmazkodva a gyorsuló világ tempójához.

Rendeléseiket utasaink telefonon, online, vagy okostelefonjuk segítségével is intézhetik. Taxirendelés elérhető a hét minden napján 0-24 óráig, hétvégén, ünnepnapon is!

taxirendelés Siófok

Taxi kiállás 5-15 perc

Siófokról érkező megrendeléseinket 5-10 percen belül teljesítjük, Siófok közvetlen vonzáskörzetéből érkező megrendelések esetén 10-15 percet vesz igénybe.

tovább...

Reptéri transzfer Siófok Budapest

Reptéri transzfer

Repülőtéri személyszállítás vállalkozásunkkal már 15 éve! Utazzon kényelmesen és biztonságban a siófoki taxi járműveivel Budapest, Bécs, Sármellék, Graz.

tovább...

sofőrszolgálat Siófok

Sofőrszolgálat

A Siófoki Taxi sofőrjeire nyugodtan rábízhatja a hazautat, nálunk csakis balesetmentesen közlekedő sofőrök dolgoznak! Diszkréció és profizmus!

tovább...

Taxi Siófok Önökért

Önökért vagyunk!

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, és fejleszti szolgáltatásainak körét és minőségét. Biztosan állíthatjuk, hogy az általunk megcélzott irány egybeesik az Ön elvárásaival.

tovább...

qrcode TAXI Siófok

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

tovább...

Taxi Siófok © 2010 Minden Jog Fenntartva. Weboldal Siófoki Taxi