Szolgáltatás VIP TAXI Siófok

VIP TAXI szolgáltatás Siófokon! Mercedes - minibusz, limuzin bérlés sofőrrel, személyszállítás, transzfer, repülőtéri transzfer, esküvői autóbérlés.

Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb!
Mercedes S Class, Mercedes E Class, Mercedes minibusz bérlése sofőrrel, esküvői és távolsági transzfer minőségi személyszállítás külföldön valamint belföldön céges és magán megrendelők részére.

Siófokon és környékén létre hoztuk VIP Siófok Taxi szolgáltatásunkat, így az Önnek fontos alkalmakkor csak a céllal kell foglalkoznia, az utat ránk bízhatja, prémium Mercedes gépjárműben, elegáns, tapasztalt sofőrrel, biztonságban, és diszkréten.

A VIP Siófok Taxi személyi fuvarjait luxus kategóriás gépjárművekkel vállaljuk, belföldön és külföldön egyaránt kifejezetten Mercedes gépkocsikkal és minibuszokkal.

taxirendelés Siófok

Taxi kiállás 5-15 perc

Siófokról érkező megrendeléseinket 5-10 percen belül teljesítjük, Siófok közvetlen vonzáskörzetéből érkező megrendelések esetén 10-15 percet vesz igénybe.

tovább...

Reptéri transzfer Siófok Budapest

Reptéri transzfer

Repülőtéri személyszállítás vállalkozásunkkal már 15 éve! Utazzon kényelmesen és biztonságban a siófoki taxi járműveivel Budapest, Bécs, Sármellék, Graz.

tovább...

sofőrszolgálat Siófok

Sofőrszolgálat

A Siófoki Taxi sofőrjeire nyugodtan rábízhatja a hazautat, nálunk csakis balesetmentesen közlekedő sofőrök dolgoznak! Diszkréció és profizmus!

tovább...

Taxi Siófok Önökért

Önökért vagyunk!

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, és fejleszti szolgáltatásainak körét és minőségét. Biztosan állíthatjuk, hogy az általunk megcélzott irány egybeesik az Ön elvárásaival.

tovább...

qrcode TAXI Siófok

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

tovább...

Taxi Siófok © 2010 Minden Jog Fenntartva. Weboldal Siófoki Taxi